вторник, 28 января 2020 г.

збірник текстів для переказів 5-9 класи

збірник текстів для переказів 5-9 класи

Посібник розрахований на учнів загальноосвітніх навчальних закладів та вчителів Збірник текстів 5-9 класи для диктантів переказів та аудіювання.  Посібник розрахований на учнів загальноосвітніх навчальних закладів та вчителів. Збірник укладено відповідно до чинної навчальної програми, затвердженої Міністерством освіти і науки України. Схвалено для використання у загальноосвітніх навчальних закладах. Автор: Черсунова Н. І.

Посібник розрахований на учнів загальноосвітніх навчальних закладів та вчителів.Збірник текстів для диктантів, переказів та аудіювання 5-9 класи. Черсунова Н.І. Copyright © 2016-2019 Підручніки та посібники. Шкільна та дошкільна література. Підготовча література до ДПА, ЗНО та інше. +380 (96) 260 03 52.

» Довідники / Справочники » Довідники з Української мови та літератури » Збірник текстів для диктантів переказів та аудіювання 5-9 класи Авт: Черсунова Н. Вид: ПЕТ.  Збірник текстів для диктантів переказів та аудіювання 5-9 класи Авт: Черсунова Н. Вид: ПЕТ. 52,00 грн. Есть в наличии.

Збірник переказів з української мови : для 5-9-х класiв : посібник для вчителя / О. І. Потапенко, Г. І. Потапенко. - Київ : Радянська школа, 1990. - 254, [1] с.; 20 см.; ISBN 5-330-01129-9 (В пер.) Изложение (пед.) Украинский язык - Письменные работы учащихся NL Укр 176/1471. Marc21.  1# $a Потапенко, Олександр Іванович $d 1952-. 242. 00 $a Сборник изложений по украинскому языку : $b для 5-9-х кл. : пособие для учителя / $c А. И. Потапенко, Г. И. Потапенко $y rus. 245. 00 $a Збірник переказів з української мови : $b для 5-9-х класiв : посібник для вчителя $c О. І. Потапенко, Г. І. Потапенко. 260. ## $a Київ $b Радянська школа $c 1990.

Украинский язык. Українська мова. Збірник текстів для диктантів, переказів та аудіювання 5-9 класи. Черсунова Н.І. Збірник текстів для диктантів, переказів та аудіювання 5-9 класи. Черсунова Н.І. 42 грн. В наличииКод: 9786177155699. Купить. Збірник текстів для диктантів, переказів та аудіювання 5-9 класи. Черсунова Н.І. 42 грн.  Посібник розрахований на учнів загальноосвітніх навчальних закладів та вчителів.Збірник текстів для диктантів, переказів та аудіювання 5-9 класи. Черсунова Н.І. Характеристики.

Поиск. Результаты поиска: Збірник диктантів та переказів з української мови для 5-9 класів. Книга. Мой заказ 0 (Заполнено). <нет данных>. Збірник диктантів та переказів з української мови для 5-9 класів. Добавить в заказ Убрать из заказа. Место издания.  Класс издания. Перевод в другой фонд. Местонахождение.

Збірник текстів для диктантів , переказів та аудіювання.5-9 класи. Наявність: Код: 21235А75. Автор: Черсунова Н.І. Мова видання: українська. Кількість сторінок: 272. Формат: 60*84/16. ISBN: 978-617-7155-69-9. Клас: 5-9.

книга збірник переказів з української мови 59 клас 1990 если доставка осуществляется курьерской службой новая почта получатель оплачивает доставку при.  5-9 клас. 1990. Если доставка осуществляется курьерской службой "Новая Почта", получатель оплачивает доставку при получении.

Анотація Збірник містить диктанти з української мови для 5-11 класів. Запропоновані тексти сприятимуть гуманістичному вихованню, вихованню національно-патріотичних та моральних загальнолюдських цінностей учнів. У передмові подано критерії оцінювання, що допоможе об’єктивно оцінити якість знань учнів, рівень сформованих компетентностей і компетенцій. Збірник розрахований на вчителів-словесників, студентів філологічних факультетів педагогічних навчальних закладів..  «Без верби й калини нема України!» Саме ці дві рослини символізують нашу державу. Про них складені перекази, легенди, пісні, їх прославляють і шанують. Верба – символ краси, неперервності життя, вона дуже живуча.

Аудіодиктанти текстів за збірником Авраменко О.М. Українська мова: Збірник тектів для диктантів. 9 клас: Державна підсумкова атестація. – К.: Грамота, 2010. 1-60 диктанти.  Кожен диктант читається відповідно до методичних вимог: спочатку звучить повний текст для ознайомлення з його змістом, потім тричі кожне речення: для ознайомлення, для запису (з необхідними паузами) та для перевірки. Після написання диктанту весь текст знову звучить для перевірки. Така форма подання матеріалу зручна як для занять із викладачем, так і для самостійної роботи. Окрема подяка: fedya13 (EX.UA). Переглянути / завантажити книгу (PDF): http://www.youblisher.com/p/1415071-Авраменко/. свернуть.

5-9 класи. Збірник укладено відповідно до чинної навчальної програми, затвердженої Міністерством освіти і науки України. Посібник розрахований на учнів загальноосвітніх навчальних закладів та вчителів.  Показать все характеристики. Ваш товар. Збірник текстів для диктантів, переказів та аудіювання. 5-9 класи. 49 грн. Нет в наличии. Характеристики Збірник текстів для диктантів, переказів та аудіювання. 5-9 класи. Издательство. БЭТ.

Збірник переказів з української мови для 5-9 класів.  19.11.2001 -- К : Радянська школа. Книга Навчальне видання Шифр:Ч426.15Укр Авторський знак:П64 Мова:ukr Додаткові відомості щодо назви : Посібник для вчителя. Дата внесення : 19.11.2001 Переглядів: 0 Популярність: 0%.

У збірнику вміщено різні види літературних диктантів, які спрямовані на постійну творчу співпрацю, діалог учителя з учнем, створення атмосфери зацікавленості під час навчально-виховного процесу. Зразки диктантів поділені на розділи для кожного класу, з п’ятого по дев’ятий включно, з урахуванням чинної програми. Тип ресурсу: Збірник диктантів. Автор(и): Українець Інна Констянтинівна, Рожко Людмила Анатоліївна, Величко Тетяна Василівна, Черкащенко Ніна Григорівна, Середа Тетяна Григорівна.

Збірник містить понад 100 текстів переказів для 5–9 класів, передбачених чинною програмою Міністерства освіти, науки, молоді та спорту. До кожного тексту пропонується орієнтовний план і завдання для детального опрацювання. Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем. Другие новости, похожие на книгу Шипарьова О.В. - Збірник переказів з української мови до нової програми. 5–9 класи.

5-9 класи. Черсунова Н.І.. Подробная информация о товаре/услуге и поставщике. Цена и условия поставки.  5-9 класи. Черсунова Н.І. В наличии. Код: 457. 55 грн. 55 грн. В наличииЗбірник текстів для диктантів, переказів та аудіювання. 5-9 класи. Черсунова Н.І.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.