вторник, 28 января 2020 г.

фільмотека класного керівника

фільмотека класного керівника

Година класного керівника. 5 клас. Година спілкування "Який я? Яким я хочу бути?" Відверта розмова "Відповідальність - найкращий путівник у вчинках". Вільне спілкування "Учись вчитись, щоб уміти трудитись". Командне змагання "Народ скаже, як зав'яже".  Фільмотека. Правда про куріння. Чорно-біле кіно. Наркотики і підлітки.  Правда про алкоголь. Source: http://formula.kr.ua/en/html-kod-online-lichilnika-na-sajt.html. Comments: 10.

Фільмотека, відеотека. Тореадори з Васюківки (1965) TVRip. http://www.ex.ua/547472?r=82473,80934.  Фільмотека, яку ви створили, допоможе словесникам у підготовці до уроків. ВідповістиВидалити. Відповіді.

Смотреть онлайн Фильмы в хорошем качестве на СТС. На нашем сайте вы можете смотреть онлайн самые разнообразные сериалы, фильмы и программы. Все видео доступны для просмотра на смартфонах, планшетах

Класний керівник здійснює свою діяльність відповідно до основних завдань загальної середньої освіти.  "Класний" класний керівник має бути старшим другом, порадником, наставником для кожного вихованця, справжнім авторитетом. А це потрібно заслужити. Заслужити повагою, розумінням, власною харизмою і якимись особливими секретами, які має тільки він, а не хтось інший. Тож будьмо усі ми "найкласнішими" класними керівниками!

Щоденник класного керівника. Інші методичні матеріали на урок Виховна робота скачати.  Щоденник класного керівника. Перегляд матеріалу. Отримати код Поділитися. Відділ освіти Апостолівської міської ради. Широчанський навчально-виховний комплекс. «загальноосвітній навчальний заклад І-ІІ степенів –. дошкільний навчальний заклад». Розділ І. Теоретичні основи виховної роботи з класом.

НУШ (Нова українська школа), Усе для роботи класного керівника- виховний план для 1-4 класів, 5-9 класів, 10-11 класів, виховні години, батьківські збори.  Класному керівнику усе для роботи. Батьківські збори Виховні години 1- 4 клас Виховні години 5-11 клас Виховний план. Останні матеріали. Виховні години 5-11 клас. Шкільне життя 22.01.2020. 33. Форсайт для підлітків «Відповідальність та покарання».

Класний керівник (англ. Homeroom; form-master; нім. Klassenlehrer) – педагогічний працівник, який здійснює педагогічну діяльність з колективом учнів класу, навчальної групи професійно-технічного навчального закладу, окремими учнями, їх батьками, організацію і проведення позаурочної та культурно-масової роботи, сприяє взаємодії учасників навчально-виховного процесу в створенні належних умов для виконання завдань навчання і виховання, самореалізації та розвитку учнів (вихованців)

Щоденник класного керівника для роботи з учнями класу, батьками. Соціальний паспорт класу, склад батьківського комітету та інше. Місячники під час навчання  Про матеріал. Щоденник класного керівника для роботи з учнями класу, батьками. Соціальний паспорт класу, склад батьківського комітету та інше. Місячники під час навчання (проте кожна школа може мати свої місячники).

Професіограма (перелік науково обґрунтованих вимог) класного керівника включає такі компоненти  Завдання. 1. Розкрийте зміст функцій класного керівника загальноосвітньої школи. 2. Які риси мають бути притаманні класному керівникові для успішного виконання ним своїх обов'язків? 3. Розкрийте вимоги до структури змісту плану роботи класного керівника. 4. Пригадайте, що вам запам'яталося в роботі керівника класу, у якому навчалися? Література.

Опис досвіду класного керівника. Новомажарівської загальноосвітньої школи i-iiiступенів. Устименко Ірини Сергіївни.  Зміст …2. Анкета ….3. Відгуки про роботу класного керівника …..4. Вступ …6.

Все для класного керівника та класоводів 1-4 класів. Опубліковано admin Втр, 09/05/2017 - 11:41. Шановні класні керівники! Тут ви можете знайти і зберегти матеріали, які є необхідними у роботі. Посилання на матеріали у вкладеннях нижче: Tags: Класному керівнику.

10. Класний керівник має створити доброзичливий учнівський колектив, в якому кожна дитина пам’ятає, що поруч з нею людина, з інтересами якої треба рахуватися. 11. Педагог має бути річкою, в якій зливається гаряче серце й холодний розум, не допускати поспішних, непродуманих рішень, не залежати від настрою.

Права класного керівника. Класний керівник має право: 1. Виносити на розгляд адміністрації школи, педагогічної ради, органів шкільного самоврядування, батьківського комітету пропозиції, ініціативи, як від імені класного колективу, так і від свого імені. 2. Отримувати своєчасну методичну та організаційно-педагогічну допомогу від керівництва школи.  Організація діяльності класного керівника. 1. Класний керівник щодня: • визначає

Щоденник класного керівника. Автор публікації: вчитель історії та правознавства Кулієва – Ткачук Яна Фейзуллівна. Комунальний заклад “Луганська школа І – ІІІ ступенів №55”. Вікно перегляду щоденника. Зміст щоденника класного керівника. Матеріали виховного процесу у 8 – А класі на 2013 – 2014 навчальний рік. Загальні відомості про класного керівника та організацію виховного процесу. Посадові інструкції класного керівника.

узагальнення передового досвіду роботи класних керівників, атестації класних керівників; оцінює роботу членів об'єднання. ПОЛОЖЕННЯ. про голову методичного об`єднання. класних керівників. 1. Голова шкільного методичного об’єднання класних керівників обирається з числа найбільш досвідчених, авторитетних, творчих учителів членами МО і затверджується наказом директора школи. 2. Голова шкільного методичного об’єднання класних керівників

Ви - класний керівник, а це вже мужність, Адже усякого буває в школі. Ви - наша радість, ви - висока мудрість, Ви - світле сяйво у дитячій долі! Ще будуть нас тривожити дзвінки, Оцінки ж нас не обминуть ніколи, Але не буде мрій таких легких, Які плелись за партою у школі. Не стане в списках та журналах нас, Тривог в житті нам випаде чимало, І вже ніколи захищать не буде нас Турботлива й сурова класна мама. Цього нам не забути вже ніколи. Та й Вам нас, мабуть , не забуть.

У зв'язку зі зростанням кількості джерел виховного впливу на школярів учитель повинен уміти бачити кожну мить своїх вихованців, знати, чим наповнена їхня душа, які неприємності хвилюють дітей, адже виховна діяльність - це процес безперервної творчості, що не обмежується певними рамками

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.